Pensionstalling

Pensionstalling

Pensionstalling

Bent u op zoek naar een fijne plek voor uw paard? Kies dan voor de Hooipolder in Den Hoorn. Wij bieden een comfortabele stal, waar uw edele viervoeter in goede handen is.

Onze boxen worden verhuurd inclusief hooi en stro, maar zonder krachtvoer. Zo kunt u zelf kiezen wat hij of zij te eten krijgt. Uiteraard kunt u dit wel in onze dierenwinkel kopen.

Wij zorgen ervoor dat uw paard 4 keer per dag te eten krijgt; 2 maal krachtvoer en 2 maal ruwvoer. U draagt zelf zorg voor het uitmesten van de box en de verzorging en beweging van uw paard.

Vanwege onze centrale ligging, kunt u ook naar hartenlust buitenrijden. Binnen 15 minuten rijdt u in recreatiegebied Midden-Delfland, waar een uitgebreid netwerk aan ruiterroutes is aangelegd.

Boxen

Op dit moment beschikken wij over 31 comfortabele boxen: 25 paardenboxen van 3,2×2,5m en 6 ponyboxen van 2,5×2,5m. De tussenwanden zijn aan de onderkant dichtgemaakt met hout en aan de bovenkant voorzien van spijlen, zodat uw paard ruim voldoende contact kan hebben met soortgenoten. In het voorfront zit een luik, zodat hij/zij ook lekker de gang is kan kijken.

In de vloer zitten gaten of richels van waaruit de urine wordt afgevoerd.

De boxen zijn verdeeld over drie stallen. Alle stallen zijn voorzien van een afzuigsysteem.

Om de veiligheid van uw dier te waarborgen hebben we camera’s in de stallen en op het buitenterrein.

Faciliteiten

Bij de Hooipolder hoeft het uw paard aan niets te ontbreken.

Wij beschikken over een buitenbak van 17x40m welke is voorzien van twee spiegels en een losgooi/longeerbak van 20x15m. Beide bakken zijn voorzien van voldoende licht, zodat u ook ’s avonds bij ons terecht kunt.

Daarnaast hebben wij een wasplaats met warm en koud water en een voetenbadje. Poetsen en toiletteren kunt u op de buiten poetsplaats.

Voor de paardeneigenaren beschikken we over een kantine (met vloerverwarming), een kast met slot om uw eigendommen veilig en schoon in op te bergen en een dekenrek.

Kom eens langs

Voordat u besluit uw paard ergens te stallen, wilt u natuurlijk eerst een kijkje komen nemen. Wij nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen, zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij te bieden hebben. Wij vertellen u dan graag over de mogelijkheden.

Wilt u graag eerst meer informatie of heeft u vragen? Met dan contact met ons op op telefoonnummer 015-2565366 of vul het contactformulier in.