Diervoeders

Diervoeders

Diervoeders

Bij de Hooipolder kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan voeders en benodigdheden voor uw (huis)dier of dieren

Wij verkopen zowel grootverpakkingen als kleinere handzame verpakkingen. U heeft de keuze uit veel verschillende merken. Maar wat u ook kiest; u bent altijd verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Soorten diervoeders

Wij verkopen voeders voor de meest uiteenlopende dieren. Dus zoekt u goede voeding voor uw hond, kat, konijn, knaagdier, vogels, kippen, duiven, geiten, schapen, koeien, varkens, ezel of paard? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

Merken

De Hooipolder is regiodealer van de gerenommeerde merken Havens en Garvo. Het grootste deel van hun assortiment hebben wij standaard en ruim voldoende op voorraad.

Een greep uit onze merken: Havens Garvo (G-spirits en Fyto-lijn) Cavalor Subli (seniores priores) Carocroc (Vobra) Carnibest Farmfood (brokken, fresh en rawhide producten) Hope Farms

Daarbij hebben wij ook nog een lijn met huismerkproducten voor uw hond of kat en een lijn met huismerkproducten voor kippen, schapen, geiten, varkens en koeien. Hiermee profiteert u van een extra scherpe prijs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op telefoonnummer 015-2565366 of door ons contactformulier in de vullen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Den Hoorn en omringende plaatsen als Delft, Schipluiden en het Westland.