Klompen

Klompen

Klompen

Bij de Hooipolder kunt ook terecht voor een groot aanbod klompen. In onze winkel vindt u ouderwetse, oer-Hollandse houten klompen. Deze hebben we in het wit en in het geel geschilderd zowel in kindermaten (vanaf maat 13) als in volwassen maten (tm maat 32 ) Daarnaast hebben we ook leren klompen met rubberen zool van het merk bekende Zweedse merk Strövels. Ook hierin is er een ruim assortiment aanwezig vanaf maat 29 tot en met maat 47. Zowel met open als met dichte hiel. En niet geheel onbelangrijk in het oer-Hollandse klimaat; wij hebben ook rubberen laarzen openomen in ons assortiment.

Klompen voor verschillende doeleinden

Klompen mogen dan ouderwets lijken, tegenwoordig worden ze voor vele verschillende doeleinden gebruikt.

Uiteraard kunt u ze dragen, maar ze kunnen ook dienen als bloemenbak, pennenstandaard of bieropener. Daarnaast zijn ze leuk om cadeau te doen aan buitenlandse gasten. Speciaal hiervoor hebben we sierklompjes als sleutelhanger, als magneet of als setje met oer-Hollands molenmotief.

Klompen kopen

In onze winkel in Den Hoorn, kunt u op uw gemak rondkijken in ons assortiment. Uiteraard kunnen wij u voorzien van degelijk advies en mag u uitgebreid passen.

Wilt u meer informatie over onze klompen, heeft u een vraag over een specifiek artikel, of wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 015-2565366 of vul het contactformulier in.