Over ons

Over ons

Over ons

Geschiedenis

De Hooipolder is sinds 1993 een begrip in Den Hoorn en omgeving. In april van dat jaar maakten de laatste varkens van onze varkenshouderij plaats voor de eerste paarden en was Pensionstalling de Hooipolder een feit.

In april 1995 hebben wij de dierenspeciaalzaak van Fa. vd Ende overgenomen en deze samengevoegd met de klompenverkoop die we ongeveer een jaar eerder al overgenomen hadden van de Fam. Roessen. Zelf hebben we daar nog een ruitersportafdeling aan toegevoegd en was ook de Hooipolder Diervoeders geboren.

In de loop van de tijd liepen wij tegen het probleem op dat het lastig was om zowel onze eigen bedrijfskleding als de paardendekens en zadeldekken voor sponsoringsdoeleinden te laten borduren. Zodoende hebben we besloten om hiervoor zelf de benodigde machine aan te schaffen en opende Computerborduurshop de Hooipolder in het voorjaar van 1998 haar deuren.

Kortom; bent u op zoek naar een fijne stalling voor uw paard, het beste voer voor uw dier, of de mooiste afbeelding op uw textiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van allerhande diersoorten, kunnen wij u van een gedegen advies te voorzien.

Daarnaast streven wij ernaar ons assortiment zo optimaal mogelijk samen te stellen, zodat u verzekerd bent van kwalitatieve producten tegen een optimale prijs.

Dit geldt ook voor onze pensionstalling. Met onze no-nonsense mentaliteit, willen wij u en uw paard een fijne en veilige plek bieden met een interessante prijs-kwaliteitverhouding, zodat deze hobby voor (bijna) iedereen toegankelijk is en blijft.